10. marraskuuta 2013

onhan sörnäinen lähi-itä

NOTKEA ROTTA @ LEPAKKOMIES, HELSINKI

Oltiin torstaina Sörkäs kattomassa Rottaa. Tännekään ei pitänyt mennä, kun perjantaina oli tärkee seminaari koululla, mutta jotenkin sinne vaan kuitenkin eksyttiin. Saatiin tällä kertaa Minnakin raahattua mukaan, kyllä se viel Rotalle lämpee!

Oltiin paikal kiusallisen aikasin ja ehittiin hengaileen Lepakkomiehessä pitkän aikaa ennen keikan alkua. Päivän hämmennysannos oli kun joku mies tuli juttelemaan: "Oli pakko tulla moikkaamaan, kun te kaks ootte ollu niin paljon keikoilla! Puhutaan teistä meijän kaveripiirissä Notkis-tyttöinä." Tää sama mies ties myös että missä mä oon töissä ja kertoi, että sillä on koneella meistä kuvia keikoilta. Aika friikin tuntusta, kun joku random tunnistaa tollei. Mutta kiva mies se oli ja juteltiin sen kanssa pitkät pätkät Rotasta kaikkee.


Keikka oli perussettiä ja käytiin sen jälkeen taas juttelemas Rotalle. Piti käydä esittelemäs Minna. ;)
"Onneks meil ei oo muit tollasii hulluja kun te!" Thanks hei. Plääh emmä muista oikee mitä puhuttiin sen tarkemmin, ainakin se käski meijän tuoda Happoradion bändi joskus kattoon noita. Joo senkun näkis et ne urpot sais tonne raahattua!


Me hilpastiin siitä sit pois kun koko paikka meni kiinni ja pysäytettiin kadulla vielä Pikku Piru kuvaan. Se on ollut nyt noiden keikoilla useemminkin laulamassa yhen biisin ja pitihän sitäki vähän sit käydä ahistelemassa.

Sit äkkiä kotiin nukkuun ja viiden tunnin yöunilla pirtsakkana kouluun kertoon mun harjottelusta.

Torstaina julkastiin Notkean Rotan ja SMC Lähiörottien yhteisbiisin Rottaradion video! Tarkkasilmäisimmät voi bongata pari apinaa sieltä eturivistä heilumasta hah.



Onko teillä muuten jotain postaustoiveita? Nää jutut alkaa käymään pikkasen ykspuolisiks hiljalleen. Nyt mulla vois olla aikaakin tehdä jotain, kun harjottelu loppu eikä oo niin kiire koko ajan. :)

PS. Terkkui sille naiselle, joka kävi Bar Bäkkäris moikkaamas Ankkaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti